Hordozható mobil áramlásmérő csőre szerelhető - Arad Hungária Kft.
2
Yes
None
1
1000000
/termekek/aramlasmerokatfolyasmerok/hordozhato-mobil-aramlasmero/

Termékek

Thumbnail
Filter
Sort By:

Termékkategóriák

+
+
+
+
+
Áramlásmérők / átfolyásmérők
Eurosonic 2000 csőre szerelhető mobil ultrahangos áramlásmérő

A térfogatáram méréséhez az EUROMAG által gyártott hordozható ultrahangos áramlásmérő eszközöket ajánljuk. A 2000-es áramlásmérő sorozat három típusa is megfelel erre a célra, mert mindegyik ugyanazon a mérési elven és pontosság mellett működik, de a készülékek eltérő kialakításából eredendően más, és más többlet szolgáltatásokkal ill. előnyökkel rendelkeznek.

Az alábbiakban mindegyik típus jellemzőit megadjuk és további ismereteink hiányában, Önökre bízzuk a célszerűbb a feladat megoldására leginkább alkalmas áramlásmérő típus kiválasztását.

Csőre szerelhető mobil ultrahangos  áramlásmérő előnyei:

 • Könnyű kezelhetőség
 • Gyors indítás és mérés
 • Könnyű, hosszú üzemidő
 • Mérési tartomány 15-6000 mm között
 • Vezeték anyaga acél, réz azbeszt, PVC stb.
 • Mérhető anyag: víz 125 °C-ig, olaj és származékai stb.
 1. EUROSONIC 2000 HH kézi, hordozható ultrahangos áramlásmérő  (elemes kivitel)
 • 3 db érzékelő
 • 2 db jelátalakító, M1 (DN50-DN700)
 • 5 m kábel
 • Opció: jelátalakító, S1 (DN15-DN100)
 1. EUROSONIC 2000 PB hordozható ultrahangos áramlásmérő (elemes és nyomtatóval rendelkező kivetel)

Tartozékok és opciós lehetőségek a fentiekkel megegyezők.

 1. EUROSONIC 2000 hordozható ultrahangos áramlásmérő (falra szerelhető)

Tartozékok és opciós lehetőségek a fentiekkel megegyezők

Áramlásmérők / átfolyásmérők
Eurosonic 2000 csőre szerelhető mobil ultrahangos áramlásmérő
A térfogatáram méréséhez az EUROMAG által gyártott hordozható ultrahangos áramlásmérő eszközöket ajánljuk. A 2000-es áramlásmérő sorozat három típusa is megfelel erre a célra, mert mindegyik ugyanazon a mérési elven és pontosság mellett működik, de a készülékek eltérő kialakításából eredendően más, és más többlet szolgáltatásokkal ill. előnyökkel rendelkeznek. Az alábbiakban mindegyik típus jellemzőit megadjuk és további ismereteink hiányában, Önökre bízzuk a célszerűbb a feladat megoldására leginkább alkalmas áramlásmérő típus kiválasztását. Csőre szerelhető mobil ultrahangos  áramlásmérő előnyei: Könnyű kezelhetőség Gyors indítás és mérés Könnyű, hosszú üzemidő Mérési tartomány 15-6000 mm között Vezeték anyaga acél, réz azbeszt, PVC stb. Mérhető anyag: víz 125 °C-ig, olaj és származékai stb. EUROSONIC 2000 HH kézi, hordozható ultrahangos áramlásmérő  (elemes kivitel) 3 db érzékelő 2 db jelátalakító, M1 (DN50-DN700) 5 m kábel Opció: jelátalakító, S1 (DN15-DN100) EUROSONIC 2000 PB hordozható ultrahangos áramlásmérő (elemes és nyomtatóval rendelkező kivetel) Tartozékok és opciós lehetőségek a fentiekkel megegyezők. EUROSONIC 2000 hordozható ultrahangos áramlásmérő (falra szerelhető) Tartozékok és opciós lehetőségek a fentiekkel megegyezők