Szennyvizes automata légtelenítő szelep - Arad Hungária Kft. - vízóra, vízmérő, hőmennyiségmérő és egyéb áramlásmérő eszközök, megoldások
2
Yes
None
1
1000000
/termekek/legtelenitok/szennyvizes-automata-legtelenito-szelep/

Termékek

Thumbnail
Filter
Sort By:

Termékkategóriák

+
+
+
+
+
Légtelenítők
S-021 automata légtelenítő szelep újrahasznosított és nem ivóvízhez

Leírás:

A D-021 kombinált légtelenítő szelep különlegessége, hogy egy eszközben egyesít egy levegő és vákuum szelepet és egy automatikus, kisméretű levegőnyílást. Fontos, hogy a légtelenítő szelep kifejezetten újrahasznosított és nem ivóvízhez lett kifejlesztve.

A kombinált légtelenítő szelep a rendszer töltése és feltöltése közben is ki tudja engedni a levegőt és gázokat, ahogy leengedéskor, vagy vízoszlop elválasztáskor is funkcionál, és kiengedi a levegőt és gázokat nyomás alatt is. A D-021 kombinált légtelenítő szelep egyedülálló kialakítása a folyadékot elválasztja a tömítő mechanizmustól, ezzel biztosítva az optimális működési körülményeket.

D-021 kombinált légtelenítő szelep előnyei:

 • A szelep speciálisan olyan rendszerekre lett kifejlesztve, ahol a folyadék szilárd anyagot is tartalmazhat, mint például az újrahasznosított vagy szennyvíz.
 • Az egyedülálló légrés kialakítás lehetővé teszi a tömítő mechanizmusból származó folyadék elválasztását biztosítva az optimális működési körülményeket.
 • Egyaránt rendelkezik a légtelenítő és a levegő és vákuum szelepek funkcióival.
 • Három funkció:
  • Mentesíti a rendszert a feltöltés közben bejutó nagymennyiségű levegőtől
  • Mentesíti a rendszert a leeresztés közben bejutó nagymennyiségű levegőtől
  • A nyomás alatt lévő rendszert mentesíti a bejutó levegőtől.
 • Rugalmas gördülő tömítés, egyenletes nyitást, zárást és szivárgásmentességet biztosítva.
 • DN 25 mm – 50 mm (1″-2″) menetes BSP vagy NPT csatlakozás.
 • A következő karima méretekben: 25 mm – 50 mm (1″ – 2″).
 • A szelepek karimás véggel kerülnek gyártásra, minden szükséges standardnak megfelelve.
Légtelenítők
S-021 automata légtelenítő szelep újrahasznosított és nem ivóvízhez
Leírás: A D-021 kombinált légtelenítő szelep különlegessége, hogy egy eszközben egyesít egy levegő és vákuum szelepet és egy automatikus, kisméretű levegőnyílást. Fontos, hogy a légtelenítő szelep kifejezetten újrahasznosított és nem ivóvízhez lett kifejlesztve. A kombinált légtelenítő szelep a rendszer töltése és feltöltése közben is ki tudja engedni a levegőt és gázokat, ahogy leengedéskor, vagy vízoszlop elválasztáskor is funkcionál, és kiengedi a levegőt és gázokat nyomás alatt is. A D-021 kombinált légtelenítő szelep egyedülálló kialakítása a folyadékot elválasztja a tömítő mechanizmustól, ezzel biztosítva az optimális működési körülményeket. D-021 kombinált légtelenítő szelep előnyei: A szelep speciálisan olyan rendszerekre lett kifejlesztve, ahol a folyadék szilárd anyagot is tartalmazhat, mint például az újrahasznosított vagy szennyvíz. Az egyedülálló légrés kialakítás lehetővé teszi a tömítő mechanizmusból származó folyadék elválasztását biztosítva az optimális működési körülményeket. Egyaránt rendelkezik a légtelenítő és a levegő és vákuum szelepek funkcióival. Három funkció: Mentesíti a rendszert a feltöltés közben bejutó nagymennyiségű levegőtől Mentesíti a rendszert a leeresztés közben bejutó nagymennyiségű levegőtől A nyomás alatt lévő rendszert mentesíti a bejutó levegőtől. Rugalmas gördülő tömítés, egyenletes nyitást, zárást és szivárgásmentességet biztosítva. DN 25 mm – 50 mm (1″-2″) menetes BSP vagy NPT csatlakozás. A következő karima méretekben: 25 mm – 50 mm (1″ – 2″). A szelepek karimás véggel kerülnek gyártásra, minden szükséges standardnak megfelelve.