Speciális mérőeszközök vegyszer, kémiai folyadék méréshez
2
Yes
None
1
1000000
/termekek/vizmerok/specialis-meroeszkozok/

Termékek

Thumbnail
Filter
Sort By:

Termékkategóriák

+
+
+
+
+
Vízmérők
PB műanyagházas többsugaras növényvédőszer/kémiai folyadék mérő

Az Arad PB növényvédőszer/kémiai folyadék mérő egy többsugaras műanyag házas, könyökbe építhető, többsugaras mérő, mely DN20-25 mm mérettartományban érhető el.

Arad PB növényvédőszer/kémiai folyadék mérő előnyei:

 • Az egyetlen mozgó alkatrész, amely kapcsolatba kerül a folyadékkal, a korrózióálló anyagból készült járókerék
 • Elektromos kimenettel (EV) felszerelt kémiai folyadék mérő eszköz

A PB vegyszer mérő 3/4″ és 1″ csatlakozással érhető el, 2,5 m3/h és 5 m3/h teljesítménnyel.

Dishnon KD növényvédőszer mérő elektromos kimenettel

A Dishnon KD egy kisebb növényvédőszer mérő, mely ellenáll a kémiai maró és hasonló vegyi anyagoknak. Képes továbbítani az adatokat az automatikus szabályozó rendszernek.A DISHNON KD egy kis mérő kamrából és egy mágneses kuplungból áll. Ezek szintetikus polimerekből és fémből készültek, hogy képesek legyenek ellenállni a jelenleg általánosan alkalmazott növényvédőszereknek.

Dishnon KD növényvédőszer mérő műszaki jellemzői:

 • Jóformán bármely típusú automatikus szabályozó rendszerrel összeilleszthető/kompatibilis
 • Nagyfokú pontosság
 • Száraz csatlakozós elektromos kimenet
 • Korrózióálló műanyag és fém alkatrésze
Arad SF egysugaras növényvédőszer/kémiai folyadék mérő elektromos kimenettel

Az SF növényvédőszereket és vegyszereket, kémiai folyadékot mérő eszköz, amely elektromos kimenettel és integrátorral rendelkezik. A lapátkerék az egyetlen mozgó elem a folyadék mérőn belül, ami kapcsolatba kerül a folyadékkal.

Arad SF egysugaras növényvédőszer/kémiai folyadék mérő műszaki jellemzői:

 • Mechanikus számlálószerkezet integrátorral, 3 mutatóval és szivárgás érzékelővel
 • Nagyfokú pontosság
 • Korrózióálló műanyag alkatrészek
 • Kis méret és tömeg
 • Vízszintes helyzetben szerelhető be
Vízmérők
PB műanyagházas többsugaras növényvédőszer/kémiai folyadék mérő
Az Arad PB növényvédőszer/kémiai folyadék mérő egy többsugaras műanyag házas, könyökbe építhető, többsugaras mérő, mely DN20-25 mm mérettartományban érhető el. Arad PB növényvédőszer/kémiai folyadék mérő előnyei: Az egyetlen mozgó alkatrész, amely kapcsolatba kerül a folyadékkal, a korrózióálló anyagból készült járókerék Elektromos kimenettel (EV) felszerelt kémiai folyadék mérő eszköz A PB vegyszer mérő 3/4″ és 1″ csatlakozással érhető el, 2,5 m3/h és 5 m3/h teljesítménnyel.
Dishnon KD növényvédőszer mérő elektromos kimenettel
A Dishnon KD egy kisebb növényvédőszer mérő, mely ellenáll a kémiai maró és hasonló vegyi anyagoknak. Képes továbbítani az adatokat az automatikus szabályozó rendszernek.A DISHNON KD egy kis mérő kamrából és egy mágneses kuplungból áll. Ezek szintetikus polimerekből és fémből készültek, hogy képesek legyenek ellenállni a jelenleg általánosan alkalmazott növényvédőszereknek. Dishnon KD növényvédőszer mérő műszaki jellemzői: Jóformán bármely típusú automatikus szabályozó rendszerrel összeilleszthető/kompatibilis Nagyfokú pontosság Száraz csatlakozós elektromos kimenet Korrózióálló műanyag és fém alkatrésze
Arad SF egysugaras növényvédőszer/kémiai folyadék mérő elektromos kimenettel
Az SF növényvédőszereket és vegyszereket, kémiai folyadékot mérő eszköz, amely elektromos kimenettel és integrátorral rendelkezik. A lapátkerék az egyetlen mozgó elem a folyadék mérőn belül, ami kapcsolatba kerül a folyadékkal. Arad SF egysugaras növényvédőszer/kémiai folyadék mérő műszaki jellemzői: Mechanikus számlálószerkezet integrátorral, 3 mutatóval és szivárgás érzékelővel Nagyfokú pontosság Korrózióálló műanyag alkatrészek Kis méret és tömeg Vízszintes helyzetben szerelhető be