Műanyag mágnesszelep kínálatunk
2
Yes
None
1
1000000
/termekek/szabalyozo-szelepek/muanyag-magnesszelep/

Termékek

Thumbnail
Filter
Sort By:

Termékkategóriák

+
+
+
+
+
Szabályozó szelepek
Dorot műanyag mágnesszelep

A sokéves magyarországi referenciával is rendelkező Dorot nyomásszabályzó szelepek megbízható technológiát és kiváló ár/érték arányt képviselnek.  A Dorot nyomásszabályzó mágnesszelepek kialakítása magas térfogatáram biztosítására alkalmas kis nyomásveszteség mellett.

Az egyetlen mozgó alkatrész a membrán a Dorot nyomásszabályzó mágnesszelepben.  Az áramlás útjában nincs tengely, szeleptömítés vagy egyéb alkatrész. A Dorot nyomásszabályzó szelep speciálisan tervezett korróziómentes műanyag, illetve bevonatos öntöttvas szeleptest gumimembrán vezérléssel készült.

A nyomásszabályzó szelepen opcióként elhelyezett kézi vezérlővel lehetőség van a megfelelő térfogatáram beállítására valamint áramkimaradás esetén a teljes lezárásra.

Bermad 200 légtelenítő mágnesszelep

A Bermad 200 légtelenítő mágnesszelep egy műanyag elektromos vezérlésű szelep, rendkívül magas minőséget és a legújabb technológiát képviselik.

Speciálisan tervezett korróziómentes műanyag szeleptest gumimembrán vezérléssel. A mágnesszelep kialakítása magas térfogatáram biztosítására alkalmas kis nyomásveszteség mellett.

A Bermad 200 légtelenítő mágnesszelep egyetlen mozgó alkatrésze a membrán, így az áramlás útjában nincs tengely, szeleptömítés vagy egyéb alkatrész.

A szelepen elhelyezett kézi vezérlővel lehetőség van a megfelelő térfogatáram beállítására, valamint áramkimaradás esetén a teljes lezárásra.

Szabályozó szelepek
Dorot műanyag mágnesszelep
A sokéves magyarországi referenciával is rendelkező Dorot nyomásszabályzó szelepek megbízható technológiát és kiváló ár/érték arányt képviselnek.  A Dorot nyomásszabályzó mágnesszelepek kialakítása magas térfogatáram biztosítására alkalmas kis nyomásveszteség mellett. Az egyetlen mozgó alkatrész a membrán a Dorot nyomásszabályzó mágnesszelepben.  Az áramlás útjában nincs tengely, szeleptömítés vagy egyéb alkatrész. A Dorot nyomásszabályzó szelep speciálisan tervezett korróziómentes műanyag, illetve bevonatos öntöttvas szeleptest gumimembrán vezérléssel készült. A nyomásszabályzó szelepen opcióként elhelyezett kézi vezérlővel lehetőség van a megfelelő térfogatáram beállítására valamint áramkimaradás esetén a teljes lezárásra.
Bermad 200 légtelenítő mágnesszelep
A Bermad 200 légtelenítő mágnesszelep egy műanyag elektromos vezérlésű szelep, rendkívül magas minőséget és a legújabb technológiát képviselik. Speciálisan tervezett korróziómentes műanyag szeleptest gumimembrán vezérléssel. A mágnesszelep kialakítása magas térfogatáram biztosítására alkalmas kis nyomásveszteség mellett. A Bermad 200 légtelenítő mágnesszelep egyetlen mozgó alkatrésze a membrán, így az áramlás útjában nincs tengely, szeleptömítés vagy egyéb alkatrész. A szelepen elhelyezett kézi vezérlővel lehetőség van a megfelelő térfogatáram beállítására, valamint áramkimaradás esetén a teljes lezárásra.