Szennyvizes kombinált légtelenítő szelep - Arad Hungária Kft. - vízóra, vízmérő, hőmennyiségmérő és egyéb áramlásmérő eszközök, megoldások
2
Yes
None
1
1000000
/termekek/legtelenitok/szennyvizes-kombinalt-legtelenito-szelep/

Termékek

Thumbnail
Filter
Sort By:

Termékkategóriák

+
+
+
+
+
Légtelenítők
D-021 kombinált légtelenítő szelep újrahasznosított és nem ivóvízhez

Leírás:

A D-021 kombinált légtelenítő szelep különlegessége, hogy egy eszközben egyesít egy levegő és vákuum szelepet és egy automatikus, kisméretű levegőnyílást. Fontos, hogy a légtelenítő szelep kifejezetten újrahasznosított és nem ivóvízhez lett kifejlesztve.

A kombinált légtelenítő szelep a rendszer töltése és feltöltése közben is ki tudja engedni a levegőt és gázokat, ahogy leengedéskor, vagy vízoszlop elválasztáskor is funkcionál, és kiengedi a levegőt és gázokat nyomás alatt is. A D-021 kombinált légtelenítő szelep egyedülálló kialakítása a folyadékot elválasztja a tömítő mechanizmustól, ezzel biztosítva az optimális működési körülményeket.

D-021 kombinált légtelenítő szelep előnyei:

 • A szelep speciálisan olyan rendszerekre lett kifejlesztve, ahol a folyadék szilárd anyagot is tartalmazhat, mint például az újrahasznosított vagy szennyvíz.
 • Az egyedülálló légrés kialakítás lehetővé teszi a tömítő mechanizmusból származó folyadék elválasztását biztosítva az optimális működési körülményeket.
 • Egyaránt rendelkezik a légtelenítő és a levegő és vákuum szelepek funkcióival.
 • Három funkció:
  • Mentesíti a rendszert a feltöltés közben bejutó nagymennyiségű levegőtől
  • Mentesíti a rendszert a leeresztés közben bejutó nagymennyiségű levegőtől
  • A nyomás alatt lévő rendszert mentesíti a bejutó levegőtől.
 • Rugalmas gördülő tömítés, egyenletes nyitást, zárást és szivárgásmentességet biztosítva.
 • DN 25 mm – 50 mm (1″-2″) menetes BSP vagy NPT csatlakozás.
 • A következő karima méretekben: 25 mm – 50 mm (1″ – 2″).
 • A szelepek karimás véggel kerülnek gyártásra, minden szükséges standardnak megfelelve.
D-025 kombinált légtelenítő szelep

Leírás:

A D-025 kombinált légtelenítő szelep egy eszközben egyesíti a levegő és vákuum szelep és a légtelenítő szelep funkciókat. A légtelenítő szelep speciálisan olyan rendszerekre lett kifejlesztve, ahol a folyadék szilárd anyagot is tartalmazhat, mint például a szennyvíz.

A D-025 kombinált légtelenítő szelep a rendszer töltése és feltöltése közben is ki tudja engedni a levegőt és gázokat, ahogy leengedéskor vagy üres állapotban is funkcionál, illetve kiengedi a levegőt és gázokat nyomás alatt is. A légtelenítő szelep egyedülálló kialakítása a folyadékot elválasztja a tömítő mechanizmustól, ezzel biztosítva az optimális működési körülményeket.

A D-025 kombinált légtelenítő szelep előnyei:

 • A D-025 kombinált légtelenítő szelep speciálisan olyan rendszerekre lett kifejlesztve, ahol a folyadék szilárd anyagot is tartalmazhat, mint például a szennyvíz
 • A légtelenítő szelep egyedülálló kialakítása a folyadékot elválasztja a tömítő mechanizmustól, ezzel biztosítva az optimális működési körülményeket
 • Egyaránt rendelkezik a vákuum és a levegő és légtelenítő szelepek funkcióival
 • Három funkció:
  • Mentesíti a rendszert a feltöltés közben bejutó nagymennyiségű levegőtől
  • Mentesíti a rendszert a leeresztés közben bejutó nagymennyiségű levegőtől
  • A nyomás alatt lévő rendszert mentesíti a bejutó levegőtől
 • D-025 légtelenítő szelep mérettartomány: 50 mm – 100 mm (2″-4″) menetes BSP vagy NPT csatlakozás
 • A következő karima méretekben: 50 mm – 100 mm (2″ – 4″)
 • A légtelenítő szelepek karimás véggel kerülnek gyártásra, minden szükséges standardnak megfelelve
D-023 kombinált légtelenítő szelep

Leírás:

A D-023 kombinált légtelenítő szelep egy eszközben egyesíti a levegő és vákuum szelep és a légtelenítő szelep funkciókat. Speciálisan olyan rendszerekre lett kifejlesztve a D-023 légtelenítő szelep, ahol a folyadék szilárd anyagot is tartalmazhat, mint például a szennyvíz.

A kombinált légtelenítő szelep a rendszer töltése és feltöltése közben is ki tudja engedni a levegőt és gázokat, ahogy leengedéskor, vagy üres állapotban is funkcionál, és kiengedi a levegőt és gázokat nyomás alatt is. A légtelenítő szelep egyedülálló kialakítása a folyadékot elválasztja a tömítő mechanizmustól, ezzel biztosítva az optimális működési körülményeket.

A D-023 kombinált légtelenítő szelep előnyei:

 • A légtelenítő szelep speciálisan olyan rendszerekre lett kifejlesztve, ahol a folyadék szilárd anyagot is tartalmazhat, mint például a szennyvíz
 • A karok és csapok a légtelenítő szelep testén és forróvíz környezetén kívül van elhelyezve
 • Egyaránt rendelkezik a vákuum és a levegő és légtelenítő szelepek funkcióival.
 • Három funkció:
  • Mentesíti a rendszert a feltöltés közben bejutó nagymennyiségű levegőtől
  • Mentesíti a rendszert a leeresztés közben bejutó nagymennyiségű levegőtől
  • A nyomás alatt lévő rendszert mentesíti a bejutó levegőtől.
 • Karima méretek D-023 légtelenítő szelephez: 75 mm – 100 mm (3″ – 4″).
 • A légtelenítő szelepek karimás véggel kerülnek gyártásra, minden szükséges standardnak megfelelve
Légtelenítők
D-021 kombinált légtelenítő szelep újrahasznosított és nem ivóvízhez
Leírás: A D-021 kombinált légtelenítő szelep különlegessége, hogy egy eszközben egyesít egy levegő és vákuum szelepet és egy automatikus, kisméretű levegőnyílást. Fontos, hogy a légtelenítő szelep kifejezetten újrahasznosított és nem ivóvízhez lett kifejlesztve. A kombinált légtelenítő szelep a rendszer töltése és feltöltése közben is ki tudja engedni a levegőt és gázokat, ahogy leengedéskor, vagy vízoszlop elválasztáskor is funkcionál, és kiengedi a levegőt és gázokat nyomás alatt is. A D-021 kombinált légtelenítő szelep egyedülálló kialakítása a folyadékot elválasztja a tömítő mechanizmustól, ezzel biztosítva az optimális működési körülményeket. D-021 kombinált légtelenítő szelep előnyei: A szelep speciálisan olyan rendszerekre lett kifejlesztve, ahol a folyadék szilárd anyagot is tartalmazhat, mint például az újrahasznosított vagy szennyvíz. Az egyedülálló légrés kialakítás lehetővé teszi a tömítő mechanizmusból származó folyadék elválasztását biztosítva az optimális működési körülményeket. Egyaránt rendelkezik a légtelenítő és a levegő és vákuum szelepek funkcióival. Három funkció: Mentesíti a rendszert a feltöltés közben bejutó nagymennyiségű levegőtől Mentesíti a rendszert a leeresztés közben bejutó nagymennyiségű levegőtől A nyomás alatt lévő rendszert mentesíti a bejutó levegőtől. Rugalmas gördülő tömítés, egyenletes nyitást, zárást és szivárgásmentességet biztosítva. DN 25 mm – 50 mm (1″-2″) menetes BSP vagy NPT csatlakozás. A következő karima méretekben: 25 mm – 50 mm (1″ – 2″). A szelepek karimás véggel kerülnek gyártásra, minden szükséges standardnak megfelelve.
D-025 kombinált légtelenítő szelep
Leírás: A D-025 kombinált légtelenítő szelep egy eszközben egyesíti a levegő és vákuum szelep és a légtelenítő szelep funkciókat. A légtelenítő szelep speciálisan olyan rendszerekre lett kifejlesztve, ahol a folyadék szilárd anyagot is tartalmazhat, mint például a szennyvíz. A D-025 kombinált légtelenítő szelep a rendszer töltése és feltöltése közben is ki tudja engedni a levegőt és gázokat, ahogy leengedéskor vagy üres állapotban is funkcionál, illetve kiengedi a levegőt és gázokat nyomás alatt is. A légtelenítő szelep egyedülálló kialakítása a folyadékot elválasztja a tömítő mechanizmustól, ezzel biztosítva az optimális működési körülményeket. A D-025 kombinált légtelenítő szelep előnyei: A D-025 kombinált légtelenítő szelep speciálisan olyan rendszerekre lett kifejlesztve, ahol a folyadék szilárd anyagot is tartalmazhat, mint például a szennyvíz A légtelenítő szelep egyedülálló kialakítása a folyadékot elválasztja a tömítő mechanizmustól, ezzel biztosítva az optimális működési körülményeket Egyaránt rendelkezik a vákuum és a levegő és légtelenítő szelepek funkcióival Három funkció: Mentesíti a rendszert a feltöltés közben bejutó nagymennyiségű levegőtől Mentesíti a rendszert a leeresztés közben bejutó nagymennyiségű levegőtől A nyomás alatt lévő rendszert mentesíti a bejutó levegőtől D-025 légtelenítő szelep mérettartomány: 50 mm – 100 mm (2″-4″) menetes BSP vagy NPT csatlakozás A következő karima méretekben: 50 mm – 100 mm (2″ – 4″) A légtelenítő szelepek karimás véggel kerülnek gyártásra, minden szükséges standardnak megfelelve
D-023 kombinált légtelenítő szelep
Leírás: A D-023 kombinált légtelenítő szelep egy eszközben egyesíti a levegő és vákuum szelep és a légtelenítő szelep funkciókat. Speciálisan olyan rendszerekre lett kifejlesztve a D-023 légtelenítő szelep, ahol a folyadék szilárd anyagot is tartalmazhat, mint például a szennyvíz. A kombinált légtelenítő szelep a rendszer töltése és feltöltése közben is ki tudja engedni a levegőt és gázokat, ahogy leengedéskor, vagy üres állapotban is funkcionál, és kiengedi a levegőt és gázokat nyomás alatt is. A légtelenítő szelep egyedülálló kialakítása a folyadékot elválasztja a tömítő mechanizmustól, ezzel biztosítva az optimális működési körülményeket. A D-023 kombinált légtelenítő szelep előnyei: A légtelenítő szelep speciálisan olyan rendszerekre lett kifejlesztve, ahol a folyadék szilárd anyagot is tartalmazhat, mint például a szennyvíz A karok és csapok a légtelenítő szelep testén és forróvíz környezetén kívül van elhelyezve Egyaránt rendelkezik a vákuum és a levegő és légtelenítő szelepek funkcióival. Három funkció: Mentesíti a rendszert a feltöltés közben bejutó nagymennyiségű levegőtől Mentesíti a rendszert a leeresztés közben bejutó nagymennyiségű levegőtől A nyomás alatt lévő rendszert mentesíti a bejutó levegőtől. Karima méretek D-023 légtelenítő szelephez: 75 mm – 100 mm (3″ – 4″). A légtelenítő szelepek karimás véggel kerülnek gyártásra, minden szükséges standardnak megfelelve