Tűzcsapmérő eszköz gyors és egyszerű kezelhetőséggel
2
Yes
None
1
1000000
/termekek/aramlasmerokatfolyasmerok/tuzcsapmero/

Termékek

Thumbnail
Filter
Sort By:

Termékkategóriák

+
+
+
+
+
Áramlásmérők / átfolyásmérők
Hydalog tűzcsapmérő

A HyDaLog tűzcsapmérő egy akkumulátorról működtethető indukciós átfolyásmérő, ultrahangos tűzcsapmérő, mely vezetőképességgel rendelkező folyadékok áramlásmérésére illetve nyomásmérésére alkalmas. A Hydalog tűzcsapmérő tulajdonképpen egy elektromágneses áramlásmérő beépített nyomásmérővel és adattároló egységgel.

A HyDaLog tűzcsapmérő , indukciós átfolyásmérő kezelése gyors és egyszerű, amely megkönnyíti a vízművek munkáját a tűzcsapok ellenőrzésekor, így jelentős idő és pénz megtakarítás érhető el. A tűzcsapok mért adatai a memóriából utólag előhívhatók. Az adminisztráció, az adatok rögzítése jelentősen egyszerűsödhet és a hibázási lehetőség csökken.

Mért adatok megjelenítése és tárolása

Az adatok folyamatosan megjelennek a nagyfelbontású indukciós átfolyásmérő kijelzőn.  A mérés befejeztével, pedig az eredmények Bluetooth kapcsolattal kiolvashatók és a szoftver telepítése után grafikusan is megjeleníthetők. A mérések során a pillanatnyi nyomás és térfogatáramok a memóriában tárolódnak, mely adatok később lehívhatók és bármely számítógépen megjeleníthetők.

Műszaki adatok:

Hydalog  tűzcsapmérő , indukciós átfolyásmérő műszaki jellemzői:

  • IP66 védettség
  • Akkumulátorról működtetve 8 órás élettartam
  • Folyamatosan rögzített nyomás és térfogatáram adatok
  • Beépített Bluetooth
  • Beépített memória  2 millió adat tárolására
  • Szoftver csomag Windows operációs rendszerre
  • Széles dimenzió választék DN40 – DN150-ig
  • Maximális térfogatáram 764 m3/h
  • Maximális nyomás 16 bar
  • Nem okoz a rendszerben nyomásesést

 

Áramlásmérők / átfolyásmérők
Hydalog tűzcsapmérő
A HyDaLog tűzcsapmérő egy akkumulátorról működtethető indukciós átfolyásmérő, ultrahangos tűzcsapmérő, mely vezetőképességgel rendelkező folyadékok áramlásmérésére illetve nyomásmérésére alkalmas. A Hydalog tűzcsapmérő tulajdonképpen egy elektromágneses áramlásmérő beépített nyomásmérővel és adattároló egységgel. A HyDaLog tűzcsapmérő , indukciós átfolyásmérő kezelése gyors és egyszerű, amely megkönnyíti a vízművek munkáját a tűzcsapok ellenőrzésekor, így jelentős idő és pénz megtakarítás érhető el. A tűzcsapok mért adatai a memóriából utólag előhívhatók. Az adminisztráció, az adatok rögzítése jelentősen egyszerűsödhet és a hibázási lehetőség csökken. Mért adatok megjelenítése és tárolása Az adatok folyamatosan megjelennek a nagyfelbontású indukciós átfolyásmérő kijelzőn.  A mérés befejeztével, pedig az eredmények Bluetooth kapcsolattal kiolvashatók és a szoftver telepítése után grafikusan is megjeleníthetők. A mérések során a pillanatnyi nyomás és térfogatáramok a memóriában tárolódnak, mely adatok később lehívhatók és bármely számítógépen megjeleníthetők. Műszaki adatok: Hydalog  tűzcsapmérő , indukciós átfolyásmérő műszaki jellemzői: IP66 védettség Akkumulátorról működtetve 8 órás élettartam Folyamatosan rögzített nyomás és térfogatáram adatok Beépített Bluetooth Beépített memória  2 millió adat tárolására Szoftver csomag Windows operációs rendszerre Széles dimenzió választék DN40 – DN150-ig Maximális térfogatáram 764 m3/h Maximális nyomás 16 bar Nem okoz a rendszerben nyomásesést