Ivóvizes automata légtelenítő szelep - Arad Hungária Kft. - vízóra, vízmérő, hőmennyiségmérő és egyéb áramlásmérő eszközök, megoldások
2
Yes
None
1
1000000
/termekek/legtelenitok/ivovizes-automata-legtelenito-szelep/

Termékek

Thumbnail
Filter
Sort By:

Termékkategóriák

+
+
+
+
+
Légtelenítők
D-040 automata légtelenítő szelep

A D-040-es légtelenítő szelep széria egyaránt rendelkezik a levegő, vákuum és légtelenítő szelepek funkcióival.

A levegő és vákuum szelep alkotóelem kialakításának köszönhetően a D-040 automata légtelenítő szelep a csőrendszerben töltéskor vagy ürítéskor felhalmozódó, nagyobb mennyiségű levegőt is mentesíti. A légtelenítő szelep enyhíti a vízoszlop szétválasztáskor létrejövő negatív nyomást is.

D-040 automata légtelenítő szelep működése

A D-040 automata légtelenítő szelep levegőkioldó alkotóeleme speciálisan úgy lett kialakítva, hogy automatikusan, kis mennyiségekre osztva oldja ki a levegőt a légkörbe, ahogy az a vezetékben vagy csőrendszerben felhalmozódik, abban az esetben is, ha az tele van, és nyomás alatt működik.

Műszaki előnyei:

 • Egyaránt rendelkezik a légtelenítő és a levegő és vákuum szelepek funkcióival.
 • Három funkció:
  • Mentesíti a rendszert a feltöltés közben bejutó nagymennyiségű levegőtől
  • Mentesíti a rendszert a leeresztés közben bejutó nagymennyiségű levegőtől
  • A nyomás alatt lévő rendszert mentesíti a bejutó levegőtől.
 • A dinamikus tervezés lehetővé teszi a nagy sebességű levegő mentesítést, miközben megakadályozza idő előtti bezáródást.
S-050LP automata légtelenítő szelep

Leírás

Az S-050LP automata légtelenítő szelep egy alacsony nyomású légtelenítő szelep. A tömítő-mechanizmus lágy és érzékeny alkatrészekből épül fel. Ennek köszönhetően az automata légtelenítő szelep hatékonyan üríti ki a levegőt a hálózatból, mégis a legkisebb nyomású működés közben is szorosan tömít.

A S-050LP automata légtelenítő szelep akkor is kioldja a felgyülemlett levegőt a rendszerből, ha az nyomás alatt van. A vízrendszerben jelenlevő levegő csökkenti a hatékony keresztmetszeti áramlást, ezzel megnövelve a nyomáscsökkentést. A nem kívánt levegő ugyancsak növeli a korrózió kialakulásának kockázatát és mérési pontatlanságokat okozhat.

Az S-050LP automata légtelenítő szelep kompakt mérete és alacsony tömege ellenére 12 mm2-es nyílásának köszönhetően magas áramlási sebességgel engedi ki a levegőt, és nincs akadályozva az esetleges törmelékek által.

S-050LP automata légtelenítő szelep előnyei:

 • Egyetlen kamrás levegő szelep, a vízárammal működtetve
 • Kioldja a nyomás alatt lévő rendszerekbe jutó levegőt
 • Az S-050LP automata légtelenítő szelep a következő méretekben vásárolható meg: 1/2″, 3/4″, 1″ – BSP / NPT – külső menetes csatlakozással
S-050 automata légtelenítő szelep

A vízrendszerben jelenlevő levegő csökkenti a hatékony keresztmetszeti áramlást, ezzel megnövelve a nyomáscsökkentést. Az S-050 automata légtelenítő szelep előnye, hogy akkor is kioldja a felgyülemlett levegőt a rendszerből, ha az nyomás alatt van.

A nem kívánt levegő ugyancsak növeli a korrózió kialakulásának kockázatát és mérési pontatlanságokat okozhat. Az S-050 automata légtelenítő szelep kompakt mérete és alacsony tömege ellenére 12 mm2-es nyílásának köszönhetően magas áramlási sebességgel engedi ki a levegőt, és nincs akadályozva az esetleges törmelékek által.

S-050 automata légtelenítő szelep előnyei

 • Egyetlen kamrás levegőszelep, a vízárammal működtetve.
 • Kioldja a nyomás alatt lévő rendszerekbe jutó levegőt
 • A gördülő tömítéses mechanizmus lehetővé teszi az egyetlen méret széles nyomás skálán történő alkalmazását (0,2-25 bar)
 • Az S-050 automata légtelenítő szelep a következő méretekben vásárolható meg: 1/2″, 3/4″, 1″ – BSP / NPT – külső menetes csatlakozással

Anyagok és korrózióvédelem

 • A test nagy szilárdságú kompozit anyagokból készült. A mozgó alkatrészek speciálisan kiválasztott, rozsdának tökéletesen ellenálló anyagból készültek.
 • Az úszó habosított polipropilénből készült.
 • S-050-C/S-052 modellek öntöttvas héjjal védve (ASTM A-48 CL35B / ASTM A-536-60-40-18).
 • FBE bevonat DIN 30677-2 standardnak megfelelően.
Légtelenítők
D-040 automata légtelenítő szelep
A D-040-es légtelenítő szelep széria egyaránt rendelkezik a levegő, vákuum és légtelenítő szelepek funkcióival. A levegő és vákuum szelep alkotóelem kialakításának köszönhetően a D-040 automata légtelenítő szelep a csőrendszerben töltéskor vagy ürítéskor felhalmozódó, nagyobb mennyiségű levegőt is mentesíti. A légtelenítő szelep enyhíti a vízoszlop szétválasztáskor létrejövő negatív nyomást is. D-040 automata légtelenítő szelep működése A D-040 automata légtelenítő szelep levegőkioldó alkotóeleme speciálisan úgy lett kialakítva, hogy automatikusan, kis mennyiségekre osztva oldja ki a levegőt a légkörbe, ahogy az a vezetékben vagy csőrendszerben felhalmozódik, abban az esetben is, ha az tele van, és nyomás alatt működik. Műszaki előnyei: Egyaránt rendelkezik a légtelenítő és a levegő és vákuum szelepek funkcióival. Három funkció: Mentesíti a rendszert a feltöltés közben bejutó nagymennyiségű levegőtől Mentesíti a rendszert a leeresztés közben bejutó nagymennyiségű levegőtől A nyomás alatt lévő rendszert mentesíti a bejutó levegőtől. A dinamikus tervezés lehetővé teszi a nagy sebességű levegő mentesítést, miközben megakadályozza idő előtti bezáródást.
S-050LP automata légtelenítő szelep
Leírás Az S-050LP automata légtelenítő szelep egy alacsony nyomású légtelenítő szelep. A tömítő-mechanizmus lágy és érzékeny alkatrészekből épül fel. Ennek köszönhetően az automata légtelenítő szelep hatékonyan üríti ki a levegőt a hálózatból, mégis a legkisebb nyomású működés közben is szorosan tömít. A S-050LP automata légtelenítő szelep akkor is kioldja a felgyülemlett levegőt a rendszerből, ha az nyomás alatt van. A vízrendszerben jelenlevő levegő csökkenti a hatékony keresztmetszeti áramlást, ezzel megnövelve a nyomáscsökkentést. A nem kívánt levegő ugyancsak növeli a korrózió kialakulásának kockázatát és mérési pontatlanságokat okozhat. Az S-050LP automata légtelenítő szelep kompakt mérete és alacsony tömege ellenére 12 mm2-es nyílásának köszönhetően magas áramlási sebességgel engedi ki a levegőt, és nincs akadályozva az esetleges törmelékek által. S-050LP automata légtelenítő szelep előnyei: Egyetlen kamrás levegő szelep, a vízárammal működtetve Kioldja a nyomás alatt lévő rendszerekbe jutó levegőt Az S-050LP automata légtelenítő szelep a következő méretekben vásárolható meg: 1/2″, 3/4″, 1″ – BSP / NPT – külső menetes csatlakozással
S-050 automata légtelenítő szelep
A vízrendszerben jelenlevő levegő csökkenti a hatékony keresztmetszeti áramlást, ezzel megnövelve a nyomáscsökkentést. Az S-050 automata légtelenítő szelep előnye, hogy akkor is kioldja a felgyülemlett levegőt a rendszerből, ha az nyomás alatt van. A nem kívánt levegő ugyancsak növeli a korrózió kialakulásának kockázatát és mérési pontatlanságokat okozhat. Az S-050 automata légtelenítő szelep kompakt mérete és alacsony tömege ellenére 12 mm2-es nyílásának köszönhetően magas áramlási sebességgel engedi ki a levegőt, és nincs akadályozva az esetleges törmelékek által. S-050 automata légtelenítő szelep előnyei Egyetlen kamrás levegőszelep, a vízárammal működtetve. Kioldja a nyomás alatt lévő rendszerekbe jutó levegőt A gördülő tömítéses mechanizmus lehetővé teszi az egyetlen méret széles nyomás skálán történő alkalmazását (0,2-25 bar) Az S-050 automata légtelenítő szelep a következő méretekben vásárolható meg: 1/2″, 3/4″, 1″ – BSP / NPT – külső menetes csatlakozással Anyagok és korrózióvédelem A test nagy szilárdságú kompozit anyagokból készült. A mozgó alkatrészek speciálisan kiválasztott, rozsdának tökéletesen ellenálló anyagból készültek. Az úszó habosított polipropilénből készült. S-050-C/S-052 modellek öntöttvas héjjal védve (ASTM A-48 CL35B / ASTM A-536-60-40-18). FBE bevonat DIN 30677-2 standardnak megfelelően.