Ivóvizes kombinált légtelenítő szelep - Arad Hungária Kft. - vízóra, vízmérő, hőmennyiségmérő és egyéb áramlásmérő eszközök, megoldások
2
Yes
None
1
1000000
/termekek/legtelenitok/ivovizes-kombinalt-legtelenito-szelep/

Termékek

Thumbnail
Filter
Sort By:

Termékkategóriák

+
+
+
+
+
Légtelenítők
D-060 kombinált légtelenítő szelep

Leírás:

A D-060 kombinált légtelenítő szelep szintúgy rendelkezik a légtelenítő és a levegő és vákuum szelepek funkcióival. A D-060 kombinált légtelenítő szelep levegőkioldó alkotóelem része úgy lett kialakítva, hogy automatikusan, kis mennyiségekre osztva oldja ki a levegőt a légkörbe, ahogy az a vezetékben vagy csőrendszerben felhalmozódik, abban az esetben is, ha az tele van és nyomás alatt működik.

A levegő és vákuum szelep alkotóelem kialakításának köszönhetően a D-060 kombinált légtelenítő szelep a csőrendszerben töltéskor vagy ürítéskor felhalmozódó, nagyobb mennyiségű levegőt is mentesíti. A légtelenítő szelep enyhíti a vízoszlop szétválasztáskor létrejövő negatív nyomást is.

D-060 kombinált légtelenítő szelep előnyei:

 • Egyaránt rendelkezik a légtelenítő és a levegő és vákuum szelepek funkcióival
 • Három funkció:
  • Mentesíti a rendszert a feltöltés közben bejutó nagymennyiségű levegőtől
  • Mentesíti a rendszert a leeresztés közben bejutó nagymennyiségű levegőtől
  • A nyomás alatt lévő rendszert mentesíti a bejutó levegőtől
 • Az aerodinamikus kialakítás lehetővé teszi a levegő magas áramlási sebességét feltöltéskor és leeresztéskor is
 • Speciális nyílás kiképzés: a bronz és E.P.D.M. gumi hosszú távú, karbantartást nem igénylő működést biztosít
 • A D-060 kombinált légtelenítő szelep a következő méretekben vásárolható meg: 2″ – 10″ (D-065 modell csak 2″ – 8″).
 • A karimás végnek köszönhetően minden standarddal kompatibilis a D-060 kombinált légtelenítő szelep
D-070 dinamikus kombinált légtelenítő szelep

Leírás:

A D-070 dinamikus kombinált légtelenítő szelep egy speciális termékünk, ugyanis úszó nélkül működik a gördülő membrán elvet felhasználva. Ez a különleges felépítés teszi lehetővé a dinamikus légtelenítő szelepnek az ellenőrzött és fokozatos légtelenítést megelőzve a lehetséges károkat.

Vákuum keletkezésekor (leeresztés) a szelep azonnal reagál és kiegyenlíti a nyomást. A levegő és vákuum szelep alaphelyzetben zárva van, ha a vezeték nincs használatban, ezzel megakadályozva a törmelékek és rovarok behatolását.

D-070 dinamikus kombinált légtelenítő szelep előnyei:

 • Egyedülálló modell: úszó nélkül működik a gördülő membrán elvet felhasználva.
 • Ellenőrzött és fokozatos légtelenítés, megelőzve a lehetséges károkat
 • Ha a vezeték nincs használatban, megakadályozza a törmelékek és rovarok behatolását.
 • A zavartalan és fokozatos zárás nem befolyásolja a víz áramlását.
 • A következő méretekben vásárolható: 3”, 4”, 6”, 8″ és 12” karimás véggel
D-070-P dinamikus kombinált légtelenítő szelep

Leírás:

A D-070-P dinamikus kombinált légtelenítő szelep egyedülálló modell: úszó nélkül működik a gördülő membrán elvet felhasználva. Ez a különleges struktúra teszi lehetővé a dinamikus légtelenítő szelepnek az ellenőrzött és fokozatos légtelenítést megelőzve a lehetséges károkat.

Vákuum keletkezésekor (leeresztés) a légtelenítő szelep azonnal reagál és kiegyenlíti a nyomást. A levegő és vákuum szelep alaphelyzetben zárva van, ha a vezeték nincs használatban, ezzel megakadályozva a törmelékek és rovarok behatolását.

A D-070-P dinamikus kombinált légtelenítő szelep előnyei:

 • Egyedülálló modell: úszó nélkül működik a gördülő membrán elvet felhasználva
 • Ellenőrzött és fokozatos légtelenítés, megelőzve a lehetséges károkat
 • Ha a vezeték nincs használatban, megakadályozza a törmelékek és rovarok behatolását
 • A zavartalan és fokozatos zárás nem befolyásolja a víz áramlását.
 • A D-070-P dinamikus kombinált légtelenítő szelep a következő méretekben vásárolható meg:
  • 2”, 3″ M1, menetes vagy karimás BSP/NPT
  • 4” M2 karimás
D-060NS kombinált légtelenítő szelep

Leírás:

A D-060NS kombinált légtelenítő szelep egyaránt rendelkezik a légtelenítő és a levegő és vákuum szelepek funkcióival. A levegőkioldó alkotóelem úgy lett kialakítva, hogy automatikusan, kis mennyiségekre osztva oldja ki a levegőt a légkörbe, ahogy az a vezetékben vagy csőrendszerben felhalmozódik, abban az esetben is, ha az tele van, és nyomás alatt működik.

A levegő és vákuum szelep alkotóelem kialakításának köszönhetően a D-060NS kombinált légtelenítő szelep a csőrendszerben töltéskor vagy ürítéskor felhalmozódó, nagyobb mennyiségű levegőt is mentesíti. A kombinált légtelenítő szelep enyhíti a vízoszlop szétválasztáskor létrejövő negatív nyomást is.

D-060NS kombinált légtelenítő szelep előnyei:

 • 3 lépcsős kombinált légtelenítő szelep túlfeszültség-csillapítóval
 • Egyaránt rendelkezik a légtelenítő és a levegő és vákuum szelepek funkcióival.
 • Három funkció:
  • Mentesíti a rendszert a feltöltés közben bejutó nagymennyiségű levegőtől
  • Mentesíti a rendszert a leeresztés közben bejutó nagymennyiségű levegőtől
  • A nyomás alatt lévő rendszert mentesíti a bejutó levegőtől.
 • Speciális nyílás kiképzés: a bronz és E.P.D.M. gumi hosszú távú, karbantartást nem igénylő működést biztosít.
 • A D-060NS kombinált légtelenítő szelep következő méretekben vásárolható: 2″ – 10″ (D-065 légtelenítő szelep csak 2″ – 8″).
 • A karimás végnek köszönhetően minden standarddal kompatibilis
D-050 / D-052 kombinált légtelenítő szelep

Leírás:

A D-050 / D-052 kombinált légtelenítő szelep egyaránt rendelkezik a légtelenítő és a levegő és vákuum szelepek funkcióival. A levegőkioldó alkotóelem úgy lett kialakítva, hogy automatikusan, kis mennyiségekre osztva oldja ki a levegőt a légkörbe, ahogy az a vezetékben vagy csőrendszerben felhalmozódik, abban az esetben is, ha az tele van és nyomás alatt működik.

A levegő és vákuum szelep alkotóelem kialakításának köszönhetően a D-050 / D-052 a csőrendszerben töltéskor vagy ürítéskor felhalmozódó, nagyobb mennyiségű levegőt is mentesíti. A kombinált légtelenítő szelep enyhíti a vízoszlop szétválasztáskor létrejövő negatív nyomást is.

A D-050 / D-052 kombinált légtelenítő szelep előnyei:

 • Egyaránt rendelkezik a levegő, vákuum és légtelenítő szelepek funkcióival.
 • Három funkció:
  • Mentesíti a rendszert a feltöltés közben bejutó nagymennyiségű levegőtől
  • Mentesíti a rendszert a leeresztés közben bejutó nagymennyiségű levegőtől
  • A nyomás alatt lévő rendszert mentesíti a bejutó levegőtől.
 • Speciális nyílás kiképzés: a bronz és E.P.D.M. gumi hosszú távú, karbantartást nem igénylő működést biztosít.
 • A következő méretekben vásárolható: 2″-12″
 • A 2″-es szelep menetes BSP vagy NPT csatlakozással is választható.
 • A karimás végnek köszönhetően minden standarddal kompatibilis.
Légtelenítők
D-060 kombinált légtelenítő szelep
Leírás: A D-060 kombinált légtelenítő szelep szintúgy rendelkezik a légtelenítő és a levegő és vákuum szelepek funkcióival. A D-060 kombinált légtelenítő szelep levegőkioldó alkotóelem része úgy lett kialakítva, hogy automatikusan, kis mennyiségekre osztva oldja ki a levegőt a légkörbe, ahogy az a vezetékben vagy csőrendszerben felhalmozódik, abban az esetben is, ha az tele van és nyomás alatt működik. A levegő és vákuum szelep alkotóelem kialakításának köszönhetően a D-060 kombinált légtelenítő szelep a csőrendszerben töltéskor vagy ürítéskor felhalmozódó, nagyobb mennyiségű levegőt is mentesíti. A légtelenítő szelep enyhíti a vízoszlop szétválasztáskor létrejövő negatív nyomást is. D-060 kombinált légtelenítő szelep előnyei: Egyaránt rendelkezik a légtelenítő és a levegő és vákuum szelepek funkcióival Három funkció: Mentesíti a rendszert a feltöltés közben bejutó nagymennyiségű levegőtől Mentesíti a rendszert a leeresztés közben bejutó nagymennyiségű levegőtől A nyomás alatt lévő rendszert mentesíti a bejutó levegőtől Az aerodinamikus kialakítás lehetővé teszi a levegő magas áramlási sebességét feltöltéskor és leeresztéskor is Speciális nyílás kiképzés: a bronz és E.P.D.M. gumi hosszú távú, karbantartást nem igénylő működést biztosít A D-060 kombinált légtelenítő szelep a következő méretekben vásárolható meg: 2″ – 10″ (D-065 modell csak 2″ – 8″). A karimás végnek köszönhetően minden standarddal kompatibilis a D-060 kombinált légtelenítő szelep
D-070 dinamikus kombinált légtelenítő szelep
Leírás: A D-070 dinamikus kombinált légtelenítő szelep egy speciális termékünk, ugyanis úszó nélkül működik a gördülő membrán elvet felhasználva. Ez a különleges felépítés teszi lehetővé a dinamikus légtelenítő szelepnek az ellenőrzött és fokozatos légtelenítést megelőzve a lehetséges károkat. Vákuum keletkezésekor (leeresztés) a szelep azonnal reagál és kiegyenlíti a nyomást. A levegő és vákuum szelep alaphelyzetben zárva van, ha a vezeték nincs használatban, ezzel megakadályozva a törmelékek és rovarok behatolását. D-070 dinamikus kombinált légtelenítő szelep előnyei: Egyedülálló modell: úszó nélkül működik a gördülő membrán elvet felhasználva. Ellenőrzött és fokozatos légtelenítés, megelőzve a lehetséges károkat Ha a vezeték nincs használatban, megakadályozza a törmelékek és rovarok behatolását. A zavartalan és fokozatos zárás nem befolyásolja a víz áramlását. A következő méretekben vásárolható: 3”, 4”, 6”, 8″ és 12” karimás véggel
D-070-P dinamikus kombinált légtelenítő szelep
Leírás: A D-070-P dinamikus kombinált légtelenítő szelep egyedülálló modell: úszó nélkül működik a gördülő membrán elvet felhasználva. Ez a különleges struktúra teszi lehetővé a dinamikus légtelenítő szelepnek az ellenőrzött és fokozatos légtelenítést megelőzve a lehetséges károkat. Vákuum keletkezésekor (leeresztés) a légtelenítő szelep azonnal reagál és kiegyenlíti a nyomást. A levegő és vákuum szelep alaphelyzetben zárva van, ha a vezeték nincs használatban, ezzel megakadályozva a törmelékek és rovarok behatolását. A D-070-P dinamikus kombinált légtelenítő szelep előnyei: Egyedülálló modell: úszó nélkül működik a gördülő membrán elvet felhasználva Ellenőrzött és fokozatos légtelenítés, megelőzve a lehetséges károkat Ha a vezeték nincs használatban, megakadályozza a törmelékek és rovarok behatolását A zavartalan és fokozatos zárás nem befolyásolja a víz áramlását. A D-070-P dinamikus kombinált légtelenítő szelep a következő méretekben vásárolható meg: 2”, 3″ M1, menetes vagy karimás BSP/NPT 4” M2 karimás
D-060NS kombinált légtelenítő szelep
Leírás: A D-060NS kombinált légtelenítő szelep egyaránt rendelkezik a légtelenítő és a levegő és vákuum szelepek funkcióival. A levegőkioldó alkotóelem úgy lett kialakítva, hogy automatikusan, kis mennyiségekre osztva oldja ki a levegőt a légkörbe, ahogy az a vezetékben vagy csőrendszerben felhalmozódik, abban az esetben is, ha az tele van, és nyomás alatt működik. A levegő és vákuum szelep alkotóelem kialakításának köszönhetően a D-060NS kombinált légtelenítő szelep a csőrendszerben töltéskor vagy ürítéskor felhalmozódó, nagyobb mennyiségű levegőt is mentesíti. A kombinált légtelenítő szelep enyhíti a vízoszlop szétválasztáskor létrejövő negatív nyomást is. D-060NS kombinált légtelenítő szelep előnyei: 3 lépcsős kombinált légtelenítő szelep túlfeszültség-csillapítóval Egyaránt rendelkezik a légtelenítő és a levegő és vákuum szelepek funkcióival. Három funkció: Mentesíti a rendszert a feltöltés közben bejutó nagymennyiségű levegőtől Mentesíti a rendszert a leeresztés közben bejutó nagymennyiségű levegőtől A nyomás alatt lévő rendszert mentesíti a bejutó levegőtől. Speciális nyílás kiképzés: a bronz és E.P.D.M. gumi hosszú távú, karbantartást nem igénylő működést biztosít. A D-060NS kombinált légtelenítő szelep következő méretekben vásárolható: 2″ – 10″ (D-065 légtelenítő szelep csak 2″ – 8″). A karimás végnek köszönhetően minden standarddal kompatibilis
D-050 / D-052 kombinált légtelenítő szelep
Leírás: A D-050 / D-052 kombinált légtelenítő szelep egyaránt rendelkezik a légtelenítő és a levegő és vákuum szelepek funkcióival. A levegőkioldó alkotóelem úgy lett kialakítva, hogy automatikusan, kis mennyiségekre osztva oldja ki a levegőt a légkörbe, ahogy az a vezetékben vagy csőrendszerben felhalmozódik, abban az esetben is, ha az tele van és nyomás alatt működik. A levegő és vákuum szelep alkotóelem kialakításának köszönhetően a D-050 / D-052 a csőrendszerben töltéskor vagy ürítéskor felhalmozódó, nagyobb mennyiségű levegőt is mentesíti. A kombinált légtelenítő szelep enyhíti a vízoszlop szétválasztáskor létrejövő negatív nyomást is. A D-050 / D-052 kombinált légtelenítő szelep előnyei: Egyaránt rendelkezik a levegő, vákuum és légtelenítő szelepek funkcióival. Három funkció: Mentesíti a rendszert a feltöltés közben bejutó nagymennyiségű levegőtől Mentesíti a rendszert a leeresztés közben bejutó nagymennyiségű levegőtől A nyomás alatt lévő rendszert mentesíti a bejutó levegőtől. Speciális nyílás kiképzés: a bronz és E.P.D.M. gumi hosszú távú, karbantartást nem igénylő működést biztosít. A következő méretekben vásárolható: 2″-12″ A 2″-es szelep menetes BSP vagy NPT csatlakozással is választható. A karimás végnek köszönhetően minden standarddal kompatibilis.