Országos Víziközmű Konferencia - szakmai előadás

Tisztelt Partnerünk!

 

Örömmel értesítjük, hogy az idei évben a Magyar Víziközmű Szövetség által megrendezésre kerülő Országos Víziközmű Konferencia rendezvényen „Rendszeres karbantartás hatása az üzemeltetési költségekre címmel szakmai előadást fog tartani Dozsnyák Péter szerviz vezető kollégánk.

Szakmai előadásunk helye és időpontja:hotel pelion tapolca

Helyszín: Hunguest Hotel Pelion; Tapolca

Időpont: 2017.06.08. (csüt.) 11:05

Egy kis ízelítő előadásunk témaköréből:

Napjainkban – az egyre fokozódó szolgáltatás-minőségi elvárások és a szűkülő felhasználható költségkeret szorításában – egyre több víziközmű szolgáltató próbál meg takarékoskodni a rendszeres tervszerű karbantartás költségeinek csökkentésével. Vajon helyes-e ez a fajta takarékoskodás? Milyen várhatóan nagy költséggel és járulékos károkkal terhelt haváriás események előzhetőek meg egyszerű berendezések beépítésével, és azok egyszerű, és rendszeres, időszakos karbantartásával?

Az előadás több példán keresztül próbálja megvilágítani a víz és szennyvíz nyomóvezetékek karbantartásának fontosságát, és az ez által elérhető költségmegtakarítás várható mértékét.Szakmai előadás kép

A rendszeres, ütemezett karbantartás előnye a költségtakarékosság mellett az időbeli tervezhetőség, mely további megtakarításokat is számszerűsít, hiszen egy haváriás esemény – amellett, hogy az elhárításának közvetlen költségei nagyságrendekkel nagyobbak, mint egy megelőző karbantartás költsége, nincs tekintettel a munkaidőre, így gyakran merülhetnek fel a rendkívüli munkavégzés plusz költségei. Ezen költségadatok mellett érdemes figyelmet fordítani a kapcsolódó kártételek (elöntés, fertőtlenítés, reklamációs ügyintézések) költségeire is, mely költségek a tervezett megelőző karbantartással szintén megtakaríthatóak.

Előadás címszavai: költség optimalizálás, üzembiztonság, pro aktivitás, környezetvédelem

Előadó elérhetősége:Dozsnyák Péter

Dozsnyák Péter

peter.dozsnyak@arad.hu

+36 20 313 34 07

 

További helyszínen lévő kollégák:

Anselmo Balázs

balazs.anselmo@arad.hu

+36 20 937 97 39

 

Szilágyi Erika

erika.szilagyi@arad.hu

+36 20 562 49 18

 

Drozdik Károly

karoly.drozdik@arad.hu

+36 20 316 07 03

 

Bízunk benne, hogy Önnel és kedves kollégáival is találkozhatunk Tapolcán!