Összefoglaló - Főmérnöki Értekezlet és Utility Week - Arad Hungária Kft. - vízóra, vízmérő, hőmennyiségmérő és egyéb áramlásmérő eszközök, megoldások

Összefoglaló – Főmérnöki Értekezlet és Utility Week

Az elmúlt pár hétben lehetőségünk volt részt venni több nívós szakmai rendezvényen is, az egyik ilyen kiemelt esemény a Magyar Víziközmű Szövetség által szervezett október 4-5 között zajló Főmérnöki Értekezlet volt.

Octave ultrahangos vízmérő előadáshoz kép

Octave ultrahangos vízmérő

Cégünknek a rendezvény aranyfokú támogatójaként lehetősége nyílt egy szakmai előadás megtartására, mely feladatra Dozsnyák Péter szervizvezető kollégánkat kértük fel. Az előadásra a csütörtöki napon került sor az “Ultrahangos mérési módszer alkalmazása a vízméréstechnikában és a fejlesztés megtérülési mutatói (többlet árbevétel generálás a víziközmű szolgáltatóknál) címmel. A kb. 20 perces előadásból kiderül, hogy a 42 db hazai víziközmű szolgáltató közül hányan tették már le a voksukat az ultrahangos vízmérők alkalmazása mellett, illetve hazai referenciáink bemutatásán keresztül szemléltetjük a fejlesztés pozitív megtérülési mutatóit.

 

Az ultrahangos vízmérésről szóló előadás az alábbi linken keresztül letölthető:

LETÖLTÉS

Előadó elérhetősége:

Dozsnyák Péter – szerviz vezető

+36 20 313-34-07 ; peter.dozsnyak@arad.hu

A lehetőségért ezúton is szeretnénk köszönetünket kifejezni a Magyar Víziközmű Szövetségnek.

 

| UTILITY WEEK | – Amszterdamból jelentjük…

 

Drozdik Károly műszaki vezetőnk idén is ellátogatott Hollandiába, hogy személyesen is tájékozódjon a legújabb nemzetközi trendekről a méréstechnológiában.

5 érdekesség, technológiai újdonság:

 

Képes beszámoló: